Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Corporació municipal / Presentació Miquel Campàs

Presentació Miquel Campàs

Nascut a Bell-lloc d'Urgell el 2 de maig de 1958.


Els valors i les creences que em van inculcar de ben petit  els meus pares, juntament amb la formació acadèmica d'oficial amb mecànica i auxiliar administratiu que vaig rebre; han estat la motivació  que em va fer decidir a adquirir el compromís de treballar més activament en la millora de la vida i el benestar de les persones. Per aquesta raó des de fa 16 anys tinc l'honor de ser regidor al meu poble.

 

Conservo la mateixa il·lusió,el mateix entusiasme i el mateix grau de compromís que el primer dia. Per mí fer política vol dir intentar aconseguir el bé per a tothom, especialment per a tots els bell-lloquins i bell-lloquines. Per aquest motiu m'agrada pensar que amb les petites actuacions del dia a dia, molts petits canvis sumen per assolir-ne un de gran.


Estic col.laborant  en fer possible un millor futur per al nostre poble, una millora de la qualitat de vida dels nostres fills i filles, nets i  netes . En definitiva per millorar el benestar de totes les persones que vivim a Bell-lloc d'Urgell.