Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Llar d'infants municipal / Presentació i Projecte Educatiu

Presentació i Projecte Educatiu

L’escola bressol "Los Vailets" és un centre d’educació infantil de primer cicle, que acull infants dels 4 als 36 mesos. La titularitat del centre és municipal i té cabuda per a 41 infants més el 10% segons la llei que regula el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

És l’ Ajuntament de Bell-lloc d’ Urgell qui assumeix el cost del servei i s’ acull a les subvencions que atorga la Diputació de Lleida.

L’escola bressol “Los Vailets” està ubicada en un edifici de nova construcció inaugurat el setembre del 2008. La seva posada en funcionament va ser també el mateix setembre del 2008. Està situat en el Complex esportiu Ignasi Miquel de Bell-lloc d’Urgell, al costat del CEIP Escola Ramon Farrerons i de la resta d’instal·lacions esportives del poble (poliesportiu, frontó, camp de futbol i piscines municipals).

L’educació els infants més petits és el pilar fonamental del sistema educatiu. Per tant hem d’estimular el seu desenvolupament i facilitar-los processos posteriors de creixement personal i d’integració en la nostra societat, tenint en compte l’estreta relació que des del centre educatiu s’ha de mantenir amb la família. Les relacions que primer s’estableixen són amb la família. Més endavant quan comencen a anar a l’escola bressol, els infants descobreixen  que formen part d’un petit grup.

1 2

3

4 5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
18 19 20 21 22

 

Projecte Educatiu (PEC)

En el projecte educatiu trobareu descrits els diferents espais, les seves característiques , els serveis que ofereix el centre, el personal que hi treballa i els seus objectius i metodologia que conformen la identitat del centre.

Veure PEC 2019 Escola Bressol Los Vailets Bell-lloc d'Urgell