Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Participació ciutadana / Consells municipals i grups de treball

Consells municipals i grups de treball

Recentment, l'Ajuntament ha creat del nou Consell Municipal de la Dona, la regidoria de Joventut ha creat un grup de treball per elaborar i fer el seguiment del Pla Local de Joventut i la regidoria de Participació n’ha creat un altre per elaborar l’ordenança de participació ciutadana.

Aquí us n'adjuntem tota la informació:

Consell Municipal de la Dona

El Consell Municipal de la Dona que es crea, és un òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell per a aquelles qüestions d’interès per a les dones de Bell-lloc d’Urgell i, en concret, per a aquelles competències i funcions que suposin una millora del benestar i de la qualitat de vida d’aquest sector de la població i que són pròpies del municipi.

- Decret nomenament presidència al Consell Municipal de la Dona

- Composició CMD (2017)

Pla Local de Joventut 2016-2019

Consisteix en la diagnosi de la situació dels joves de Bell-lloc a través de diversos tallers de participació amb les associacions i amb tots els ciutadans en general. No s’entén aquest procés sense l’opinió i el recolzament de les entitats i per aquest motiu s’ha decidit elaborar aquest pla a partir de diversos tallers de participació amb les associacions i amb tots els Bell-lloquins en general ja que les polítiques de joventut ens afecten a tots, grans i petits.

- Certificat aprovació PLJ

- Pla Local de Joventut 2016-2019 Bell-lloc d'Urgell

- Accés al formulari per a l'elaboració del Pla local de Joventut

Elaboració nova ordenança de Participació ciutadana

Des de la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i per extensió el seu grup de treball, s'ha estat gestant des de principi d’any 2016, un text que ha de donar el tret de sortida al que ha de ser l’Ordenança de Participació i Informació Ciutadana del nostre poble. Aquesta ordenança ja va ser enviada a les diferents entitats locals, que durant 15 dies van pogut dir-hi la seua, va ser publicada a les xarxes socials amb el mateix parer i finalment es va debatre amb els diferents grups municipals que es van avenir a fer-ho.  La ciutadania, que són els i les qui més hi tenem a dir en aquesta ordenança, va poder dir la seva fins el passat dia 24 de novembre expressant al·legacions, aportacions, revisions, etc... pertinents a través del correu del regidor de participació folguereta@bell-lloc.cat.

- Esborrany Ordenança Participació Ciutadana