Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Promoció econòmica / Borsa de treball

Borsa de treball

Fins al primer trimestre de l'any 2016, a l'Ajuntament no hi ha cap convocatòria d'oferta pública de treball.

Si estàs interessat a formar part de la nostra borsa de treball pots venir a inscriure't a les oficines de l'Ajuntament. Tant si ets a l'atur com si vols millorar les teves condicions o expectatives laborals, dóna't a conèixer!

Si ets empresari i necessites cobrir llocs de treball a la teva empresa, truca'ns. Segur que trobaràs la persona amb el perfil que necessites.

 

Per altra banda, recentment l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell ha signat dos convenis que tenen per objectiu fomentar l’ocupació.

El primer conveni és amb el Consorci públic GLOBAL LLEIDA (on hi participen la Diputació de Lleida, la UdL, l’Ajuntament de Lleida i les cambres de comerç de Lleida i Tàrrega, entre altres). Amb la signatura d’aquest conveni, l’Ajuntament de Bell-lloc s’adhereix a la Plataforma Virtual d’Ocupació que té, entre altres, les funcions de dinamitzar els serveis d’ocupació de la província, millorar l’atenció a les persones en recerca de feina i emprenedoria i gestionar i tenir accés a una borsa de treball.

Més informació a https://www.facebook.com/globalleida

 

El segon conveni és amb l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les actuacions que es desenvoluparan en el marc d’aquest conveni són les de facilitar la inserció laboral dels demandants d’ocupació mitjançant la realització de pràctiques no laborals en empreses i fomentar el contacte entre empresaris locals i demandants d’ocupació.

 Més informació a http://www.imolleida.com/