Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Promoció econòmica / Polígon industrial Vinyes del Mig

Polígon industrial Vinyes del Mig

El nou àmbit d’activitat econòmica Vinyes del Mig situarà a les empreses en un dels eixos més dinàmics de Catalunya, significant un impuls al creixement econòmic i un reforç a la creació de llocs de treball. En un entorn immillorable, al Pla d’Urgell, en un espai que disposa de tots els serveis per fer les empreses competitives .

  pic_100318_sector_bell-lloc

El polígon industrial Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació, amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. L'INCASÒL respon amb aquest nou espai a la creixent demanda de sòl empresarial a la zona, fruit del desenvolupament econòmic d’aquestes comarques i del mateix municipi de Bell-lloc d’Urgell.

 

Bell-lloc d'Urgell, un municipi que mira al futur

Bell-lloc d’Urgell, es troba immers en un procés de creixement econòmic, fruit, en gran part, del creixement industrial del  Pla d’Urgell i la seva capital, Mollerussa, i del creixement en nombre d’habitants del municipi. Actualment el municipi aposta per la creació de noves infraestructures industrials i urbanes que treballin per garantir el creixement econòmic de la població.

El Pla d’Urgell es caracteritza avui en dia pel seu desenvolupament industrial al voltant del sector agrari. La creació de noves zones de desenvolupament econòmic el convertiran en un dels municipis de les terres de Lleida que disposarà de més superfície de sòl per a activitats econòmiques.

 

Una de les àrees amb sòl per a activitats econòmiques més grans de Catalunya

El nou espai empresarial disposarà de 189.213 m2 de sòl a comercialitzar per INCASÒL, dividit en una trentena de parcel·les d’entre 800 i 18.000 m2. Un gran projecte que treballarà sota les premisses de respecte i la integració en l’entorn i desenvolupament sostenible del territori.

INCASÒL és l’empresa de la Generalitat de Catalunya que facilita la implantació d’empreses i la creació de llocs de treball, mitjançant la transformació de sòl per a activitats econòmiques. Els nous sectors es caracteritzen per la qualitat, estan adaptats als requeriments bàsics de serveis i a les noves tecnologies de la informació, ben senyalitzats, comunicats, sostenibles, dotats de serveis públics, adaptats al paisatge i respectuosos amb el medi ambient.

La immillorable relació qualitat-preu dels serveis fa que la compra d’aquest sòl sigui una de les millors inversions per a l'empresa.