Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / “Un tast de tecnologia” per als nens i nenes de primària

“Un tast de tecnologia” per als nens i nenes de primària

La regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Bell-lloc organitza la I Jornada de Transformació Digital a l’escola.

Amb la voluntat d’integrar les noves tecnologies en l’educació dels nens i nenes de Bell-lloc d’Urgell i com a suport al seu procés d'ensenyament i aprenentatge, les regidoriaes de Noves Tecnologies i d'Ensenyament de l’Ajuntament organitzen, dins el marc del seu projecte de transformació digital al municipi, una jornada d’innovació didàctica adreçada en aquest cas, a tot l’alumnat de primària de l’Escola Ramon Farrerons.

Sota el nom “Un tast de tecnologia”, aquesta jornada es durà a terme el proper divendres 18 de maig a la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell i està estructurada com un tast d’experiències on els nens i nenes jugaran i aprendran amb l’ús de les noves tecnologies. Entre d’altres, podran gaudir de la projecció d’hologrames en una piràmide de vidre, s’introduiran en el món de la programació, treballaran la mobilitat sensorial, descobriran les possibilitats de les impressores 3D, o coneixeran com es produeixen els principals aliments mitjançant un espectacular i innovador format audiovisual en 360º dins una cúpula esfèrica.

Malgrat que les activitats estan adreçades única i exclusivament als alumnes i professors, l’Ajuntament i la direcció de l’escola han cregut convenient concentrar a nens/es i pares a les 8:45 a la Sala de la Cultural per donar la benvinguda a tothom i explicar breument en què consistirà la jornada. Cal dir que un cop finalitzada aquesta, es publicaran imatges i vídeos dels diferents tallers al canal de vídeo de l’Ajuntament i al blog de l’escola. 

L’alcalde, Carles Palau, ha mostrat la seva satisfacció per poder tirar endavant aquesta iniciativa, pionera al territori, remarcant que es va plantejar com un repte a molt curt termini i sense disponibilitat pressupostària i que s’ha dut a terme a cost zero gràcies a la tasca desinteressada dels diferents agents implicats en el projecte que són el projecte Gustum coordinat per l’Associació Leader de Ponent, l’empresa Núbulus Internet & Web Services, Vidres Miquel, el col·legi La Salle Mollerussa i la botiga Gallego Audiovisió.

Programa informatiu de la jornada “Un tast de tecnologia”

Quadre horari de la jornada “Un tast de tecnologia”