Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Allarga la vida dels teus llibres!

Allarga la vida dels teus llibres!

El "bookcrossing" consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar.

Des de la Regidoria de Cultura i Ensenyament volem promoure l’estima per la lectura i els llibres. És per aquest motiu que volem engegar aquesta nova iniciativa que tant d’èxit ha tingut en molts països europeus i a Estats Units, el seu nom en anglès és bookcrossing (passa llibres, en català): compartir i allargar la vida dels nostres llibres.

Com podeu participar en aquesta iniciativa?
Molt senzill, només heu d’anar als establiments adherits a la iniciativa (consultar imatges del díptic).

Un cop allí, com funciona aquest sistema?
Ep! Abans de marxar de casa no et deixis el llibre que vols compartir! Quan arribis a l’establiment que hagis escollit, deixa el teu llibre amb els altres (cada establiment tindrà una secció destinada a aquests llibres),escull el que més t’agradi i emporta-te’l a casa per llegir-lo o pots fer-ho en el mateix lloc mentre et prens un cafetó o un te.

Un cop he acabat el llibre, què en faig?
Tens dues opcions, si t’ha agradat molt i el vols tenir una temporada a casa per poder tenir la oportunitat de rellegir-lo, doncs te’l quedes, si el vols tornar a compartir ves a un establiment diferent d’on el vas treure i torna a començar el procés.

Cada cop que vulguis treure un llibre, pensa que sempre n’has de deixar un tu! Allarga la vida dels teus llibres!

Díptic "bookcrossing" Bell-lloc