Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Aquest dilluns reobre la Llar d'Infants Municipal Los Vailets

Aquest dilluns reobre la Llar d'Infants Municipal Los Vailets

El centre obrirà des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia, sense servei de menjador

L’Escola Bressol Municipal "Los Vailets" de Bell-lloc d'Urgell reobre les seves portes aquest proper dilluns dia 8 de juny, coincidint amb el pas a la fase 2 del desconfinament del municipi, amb l’objectiu de facilitar l’atenció escolar als infants i la conciliació de la vida laboral i familiar.

El retorn presencial serà voluntari i es prioritzarà l’alumnat en situació socioeconòmica de major vulnerabilitat i els infants amb pares i mares que necessiten l’escola bressol com a mesura de conciliació de la vida laboral i familiar.

El centre obrirà de 9 del matí a 1 del migdia i no hi haurà ni servei de menjador ni tampoc acollides matinals. Els grups seran d’un màxim de 5 infants per espai però en cap cas amb el grup de 0 a 1 anys, seguint el protocol del pla d'obertura del Departament d'Educació de la Generalitat.

L’equip docent prendrà totes les mesures de seguretat i facilitarà que les arribades i sortides del centre siguin esglaonades per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les famílies. També es netejarà i desinfectarà tot el material diàriament.