Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc Ajuda!

Bell-lloc Ajuda!

L'Ajuntament habilita un servei per a coordinar l'atenció a persones vulnerables afectades per les mesures de prevenció adoptades pel govern per a evitar la propagació del coronavirus.

L'Ajuntament ha habilitat un servei per a coordinar l'atenció a persones vulnerables afectades per les mesures de prevenció adoptades pel govern per a evitar la propagació del coronavirus.

Si ets una persona gran o en situació de vulnerabilitat i necessites algun tipus d'ajuda, o si coneixes algú que pugui necessitar ajuda perquè es troba en situació de vulnerabilitat, TRUCA AL 658794851 (Ramon) o al 722779830 (Àngela).

Des d'aquest servei recollirem les necessitats i en farem la derivació al servei adequat seguint els protocols vigents per tal d'evitar riscos de contagi.

Així mateix, aquest servei està vinculat i coordinat amb el grup de voluntaris sorgit a Bell-lloc, els quals es posen a disposició per realitzar compres de primera necessitat per a les persones en situació de vulnerabilitat. Adoptant totes les mesures de seguretat i seguint els protocols sanitaris actuals.

Recordem que per a qualsevol urgència relacionada amb el coronavirus cal trucar al 061. I per emergències al 112.

Us recordem que l'Ajuntament segueix informant a través de l'ebando, les xarxes socials i la pàgina web www.bell-lloc.cat

Veure cartell Bell-lloc Ajuda