Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc cancel·la la Festa Major de Maig a causa del coronavirus

Bell-lloc cancel·la la Festa Major de Maig a causa del coronavirus

S'havia de celebrar els dies 2 i 3 de maig

L’Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell informa que la Festa Major prevista pels dies 2 i 3 de maig queda suspesa degut a la situació actual de crisi sanitària estatal causada pel Coronavirus.

La restricció de moviments, l'obligació de quedar-se a casa i la prohibició de celebrar actes multitudinaris són incompatibles amb la celebració d'una festa Major.

Queden també suspesos, tots els actes previstos per a la primavera cultural. Actes programats però que no es van poder publicitar a causa de l'estat d'alarma sanitària decretat per les autoritats el passat 13 de març.

Des de l'Ajuntament estem treballant per impulsar i difondre activitats i actes culturals, per a totes les edats, que es puguin consumir a casa de forma gratuïta.

L'Equip de govern lamenta haver de prendre aquestes decisions excepcional, però per davant de tot prioritza la salut, el benestar i la seguretat dels bell-lloquins i bell-lloquines.

El consistori es reserva el dret de poder programar alguna activitat si les mesures establertes per les autoritats sanitàries  així ho autoritzen.

Desitgem que aviat s'aixequi el confinament i es pugui tornar a gaudir dels actes socials amb normalitat.

Esperem poder fer una gran celebració de retrobament a la Festa Major de setembre.