Dilluns, 22 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc comptarà amb un mercat d’oportunitats a partir d’aquest diumenge

Bell-lloc comptarà amb un mercat d’oportunitats a partir d’aquest diumenge

Les parades, destinades a la venda d’antiguitats, andròmines i productes de 2a mà, estaran ubicades al Polígon Industrial Vinyes del Mig.

A partir del proper diumenge dia 12 de març de 7 a 15 hores, Bell-lloc d’Urgell comptarà amb un mercat d’oportunitats a la zona del Polígon Vinyes del Mig. L’escenari escollit compta amb espai suficient per acollir una gran quantitat de parades i també amb grans zones d’aparcament.

L’organització d’aquest mercat setmanal (diumenges), amb parades destinades a la venda d’antiguitats, andròmines i productes de 2a mà, és fruit del conveni signat aquest divendres dia 10 de març amb l’empresa patrimonial Jakena S.L, que és qui en gestionarà la instal·lació de les parades, determinant els diferents pactes per al bon ús de l’espai i la correcta prestació del servei.

Aquest mercat, arriba a Bell-lloc després d’haver passat prèviament per Arbeca, Juneda i Torrelameu, després que aquestes localitats haguessin renunciat a acollir-lo, al no disposar d’un espai adequat per la seva organització.