Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc ja disposa d'un contenidor per reciclar l'oli de cuina usat

Bell-lloc ja disposa d'un contenidor per reciclar l'oli de cuina usat

Es troba ubicat al costat de l'illa de contenidors de l'estació de trens amb la finalitat d'augmentar el reciclatge i millorar el medi ambient.

A partir d'avui ja hi ha disponible un contenidor d'oli de cuina usat que es troba ubicat al costat de l'illa de contenidors de l'estació de trens. Amb aquesta nova incorporació el municipi de Bell-lloc continua amb la tasca d'augmentar el reciclatge i la millora del medi ambient.

Mitjançant l'ús de contenidors per la recollida de l’oli usat, respectem el medi ambient, donem un nou ús a aquest residu i evitem embussar les canonades; a més, atès que aquest servei es fa mitjançant l’entitat Shalom DO2, afavorim la inserció sociolaboral de col·lectius amb risc d’exclusió.

Indicacions pel reciclatge d'oli

És molt senzill reciclar l’oli: 

1.- Separa l’oli de cuina usat: Aprofita una ampolla de plàstic buida per anar guardant l’oli usat. Per a facilitar-ho, l'Ajuntament disposa d’uns embuts amb tapa, adaptables a dos tipus de brocs. 

2.- Diposita les ampolles plenes d’oli usat al contenidor: Han de ser ampolles de plàstic i han d’estar ben tapades. No poden ser ni ampolles de vidre ni brics. 

3.- Recollida i reciclatge de l’oli usat: Un vehicle de Shalom DO2 passa periòdicament a recollir l’oli usat dels contenidors per al seu posterior reciclatge.      

Podeu passar per l’Ajuntament de Bell-lloc a buscar el vostre embut-tapa, que podreu reutilitzar tantes vegades com vulgueu. Horari: de 8:00h a 15:00h.

Díptic Recollida oli de cuina usat Consell Comarcal Pla d'Urgell