Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Compte enrere per la Catigat 2017

Compte enrere per la Catigat 2017

El proper diumenge 30 d'abril, un miler de persones sortiran de Linyola amb bicicleta per completar algun dels tres circuits, dels quals dos passen per Bell-lloc.

El proper diumenge 30 d'abril a les 8:00h, un miler de persones sortiran de Linyola amb les bicicletes de muntanya per completar algun dels tres circuits de la Catigat Pla d'Urgell.

La Catigat 2017 és una pedalada popular, dividida en tres circuits, curt (42 km), mitjà (84km) i llarg (125km) que recorre pels pobles de la nostra comarca.

La Catigat esta organitzada per un extens teixit associatiu de la comarca, entre ells el Club Alpí Bell-lloc i arriba amb aquesta a la seua desena edició.

Tot i que per la nostra població només hi passen el circuit llarg i el mitjà, alberga dos avituallaments, un serà a la placeta que hi ha davant de l'empresa #SemillasBatlle i l'altre al mirador de la pineda i Està previst que entre les 8:45h i les 10:00h creuin pel nucli del nostre poble el casi un miler de persones que fan els circuits mitjà i llarg.

Us demanem màxima precaució durant aquest horari, en concret als carrers Sant Jordi, Pau casals, Via Ferrea i Miquel Parcerisa!!

Casi una trentena de persones entre bell-lloquins i bell-lloquines prendran la sortida i els podreu animar al llarg dels nostres carrers!! 

Cartell Catigat 2017

http://catigat.blogspot.com