Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Comunicació referent al cens electoral d'estrangers residents a Espanya per les eleccions municipals del 28 de maig de 2023

Comunicació referent al cens electoral d'estrangers residents a Espanya per les eleccions municipals del 28 de maig de 2023

És necessari manifestar la voluntat de participar fent el tràmit corresponent al web de l’Institut Nacional d’Estadística o a l’Ajuntament.

El 28 de maig del 2023 se celebraran les eleccions municipals, on la ciutadania triarà la composició del futur Ajuntament.

Per facilitar la participació, l’Ajuntament recorda a les persones estrangeres empadronades al municipi que s’han de donar d’alta al cens electoral. Aquest tràmit es podrà fer des de l'1 de desembre fins al 15 de gener en el cas de les persones amb nacionalitat de països de fora de la UE i que tenen conveni amb l’Estat espanyol; i el termini serà fins al 30 de gener per les persones amb nacionalitat de països de la UE.

El tràmit s’ha de fer preferentment per internet al web de l’Institut Nacional d’Estadística, i també es pot sol·licitar a les oficines de l'Ajuntament.

Veure comunicat de l'Oficina del Cens Electoral