Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Créixer en família

Créixer en família

L'Ajuntament organitza un cicle de tallers gratuïts on els pares i mares podran reflexionar i intercanviar vivències sobre l’educació dels nostres fills i filles.

I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d’instruccions?

Ser pares i mares, avui en dia, no és un paper fàcil ni hi ha un manual únic que serveix per enfocar amb èxit la tasca educativa de les famílies. Són molts els reptes que s’han d’afrontar i diferents les circumstàncies que envolten cada família.

És per aquest motiu que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bell-lloc organitza un cicle de tallers gratuïts on tots els pares i mares interessats, guiats per un professional expert en dinàmiques familiars que els donarà eines per a la criança positiva, podran reflexionar i intercanviar vivències sobre l’educació dels nostres fills i filles.

El cicle consisteix en sis sessions de dues hores (assistència obligatòria a totes) dirigit a pares i mares o futurs pares de nens de 0 a 3 anys. Els tallers seran:

Sessió 1. Mama! Papa! Upa...! DIA: 15 març

Sessió 2. Deixa’m... Jo sol. DIA: 22 març

Sessió 3. A dormir, no!... Hi ha un monstre. DIA: 5 abril

Sessió 4. Per menjar, li poso la TV i fora problemes! DIA: 12 abril

Sessió 5. El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot..., és un trasto! DIA: 19 abril

Sessió 6. Monogràfic sobre tema triat per les famílies assistents d’entre diverses propostes. DIA: 26 abril

Els tallers es duran a terme a la sala multifuncional a les 19:00h dels dies esmentats i cal apuntar-se a les oficines de l'Ajuntament fins el dia 2 de març de 2018.

Veure cartell