De l'horta al plat: tallers de cuina per encendre els fogons per a la Fira Verd-lloc
Quan? El 26 i 29 de març
De l'horta al plat | Cuina tradicional amb un toc innovador (26 de març, de 18.30 a 20 h - Bar La Cultural)
Plats típics catalans amb productes ecològics de BioPonent i un toc modern!
Obert a tothom. Places limitades a 30 persones! Inscripcions a través de Raquel: 644 92 18 55
De l'horta al plat | "Mans a la pizza!" Com menjar hortalisses sense saber-ho (29 de març, de 12 a 13.30 h - La Costereta)
Un taller divertit per a infants i famílies, cuinant amb productes ecològics per gaudir d’un menjar saludable i deliciós.
Dirigit a infants i famílies de l'Esplai La Costereta. Inscripcions a través de l'Esplai La Costereta: 649 77 05 76
Tots els assistents podran provar els plats i rebre les receptes per correu electrònic!
No us perdeu aquests actes previs a la Fira Verd-lloc! Una gran oportunitat per descobrir com gaudir de l'horta ecològica i la cuina saludable, mentre preparem la Fira Verd-lloc!