Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / De l'horta al plat: tallers de cuina per encendre els fogons per a la Fira Verd-lloc

De l'horta al plat: tallers de cuina per encendre els fogons per a la Fira Verd-lloc

Es duran a terme dimecres 26 i dissabte 29 de març, a la Cultural i a la Costereta respectivament.
L'Ajuntament de Bell-lloc amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'Associació Leader de Poenent, comença a encendre els fogons per a la Fira Verd-lloc, que tindrà lloc el 1 de juny de 2025. Per això ha organitzat uns tallers de cuina per començar a gaudir de la cuina saludable i ecològica. Els tallers els impartirà la bell-lloquina Raquel Ruiz, de Delyart (Bell-lloc d'Urgell).

Quan? El 26 i 29 de març

De l'horta al plat | Cuina tradicional amb un toc innovador (26 de març, de 18.30 a 20 h - Bar La Cultural)
Plats típics catalans amb productes ecològics de BioPonent i un toc modern!
Obert a tothom. Places limitades a 30 persones! Inscripcions a través de Raquel: 644 92 18 55


De l'horta al plat | "Mans a la pizza!" Com menjar hortalisses sense saber-ho (29 de març, de 12 a 13.30 h - La Costereta)
Un taller divertit per a infants i famílies, cuinant amb productes ecològics per gaudir d’un menjar saludable i deliciós.
Dirigit a infants i famílies de l'Esplai La Costereta. Inscripcions a través de l'Esplai La Costereta: 649 77 05 76


Tots els assistents podran provar els plats i rebre les receptes per correu electrònic!

No us perdeu aquests actes previs a la Fira Verd-lloc! Una gran oportunitat per descobrir com gaudir de l'horta ecològica i la cuina saludable, mentre preparem la Fira Verd-lloc!