Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Els nens i nenes del Casal d’Estiu visiten l'Ajuntament de Bell-lloc

Els nens i nenes del Casal d’Estiu visiten l'Ajuntament de Bell-lloc

Els infants han estat rebuts per l'alcalde i el regidor de festes, a la sala de plens.

Uns 30 nens i nenes d’entre 3 i 13 anys, que participen al Casal d’Estiu han visitat aquest matí l'Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell on han estat rebuts per l'alcalde del municipi, Carles Palau.

En aquesta visita, els infants han conegut la Casa Consistorial i han rebut les explicacions de l'alcalde sobre les tasques que porta a terme l'ajuntament.

En el marc d'aquesta trobada, els nens i nenes juntament amb els seus monitors i monitores s’han divertit simulant un ple, on els punts del dia a debatre eren temes proposats per ells mateixos com la instal·lació de tobogans a les piscines, donar diners a tota la gent del poble o d’altres tan inversemblants com l’obertura d’un McDonald's a Bell-lloc!

Recordem que el Casal d’Estiu està organitzat per l'Esplai La Costereta de Bell-lloc i que va començar el passat 25 de juny i s’allargarà fins al proper 7 de setembre. En total, hi participen una cinquantena de nens i nenes, d’edats compreses entre els 3 i els 13 anys, i compta amb el suport d’un grup experimentat de monitors i monitores.