Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Homenatge de l'Ajuntament al Sr. José Monserrate Monforte en motiu del seu centenari

Homenatge de l'Ajuntament al Sr. José Monserrate Monforte en motiu del seu centenari

Més endavant se li lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement.

El passat 28 de gener de 2022, l'alcalde, el president del Consell Comarcal i la tinent d'alcalde de l'Ajuntament, van fer entrega al  Sr. JOSÉ MONSERRATE MONFORTE de dues plaques i un ram de flors en motiu de la celebració del seu centenari (1922-2022). Més endavant se li lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement, acompanyada d'una carta de part de la consellera de Drets Socials.

L'acte va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament. A causa de les mesures preventives per la pandèmia, l'assistència va estat molt restringida, però sí que l’homenatjat va poder estar acompanyat per part de la seva família.

El Sr. José que es va mostrar molt alegre i conversador, no parava d' explicat alguns episodis d’aquests 100 anys de vida. Molt amablement i ben emocionat va agrair aquest gest per part de l’Ajuntament i del Consell Comarcal.

Des del consistori  desitgem al Sr. José que puguem gaudir durant molts anys de la seva dolça rialla i amable companyia, a la vegada que felicitem a tota la família.