Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Ja estan a la venda els abonaments de les piscines municipals

Ja estan a la venda els abonaments de les piscines municipals

El preu és de 35 euros pels veïns del poble i 45 euros pels forasters. El pagament es farà efectiu en el moment de la recollida mitjançant tarja de crèdit o ingrés en compte.

El proper 17 de juny s'inaugura una nova temporada a les piscines municipals de Bell-lloc d'Urgell i ja estan a la venda els abonaments a les oficines de l'Ajuntament.

ABONAMENTS

Es poden sol·licitar a les oficines de l'Ajuntament de 9 a 14 hores de dilluns a divendres a partir d'avui mateix. És possible que degut a l'alta demanda inicial, els abonaments es lliurin al següent dia laborable de la sol·licitud. No obstant, cada dia es facilitarà la relació de totes les sol·licituds als encarregats de gestionar el recinte de les piscines perquè s'hi pugui accedir malgrat no disposar de l'abonament en format físic encara.

El preu dels abonaments és de 35 euros pels veïns del poble i 45 euros pels forasters. Pel que fa al preu de les entrades de dia és de 4 euros pels veïns del poble i 6 euros pels forasters.

Cal fer especial incís en que per fer l'abonament serà necessari aportar una foto de carnet actualitzada. En cas de no tenir-la s'ha de venir a sol·licitar l'abonament personalment i es farà presencialment des del taulell. També es pot sol·licitar l'abonament enviant un correu electrònic a l'adreça ajuntament@bell-lloc.cat indicant el nom, cognoms i adjuntant la fotografia, i venir al següent dia laboral a recollir-lo. El pagament es farà sempre en el moment de la recollida mitjançant targeta de crèdit o ingrés en compte.