Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament de Bell-lloc estrenarà el sistema de licitació electrònica amb la concessió del bar de la Cultural

L’Ajuntament de Bell-lloc estrenarà el sistema de licitació electrònica amb la concessió del bar de la Cultural

Serà el primer concurs públic al que els licitadors només podran presentar-se online, en compliment de la nova Llei de Contractes del sector públic.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell posarà en marxa en breu les primeres licitacions electròniques, a la que les empreses o persones interessades en ser les adjudicatàries només podran presentar la seva oferta per mitjans telemàtics, tal i com estableix la nova Llei de Contractes del sector públic d’obligat compliment.

Els primers projectes amb els que es farà el pas de canviar la licitació en paper per la licitació electrònica és el de la concessió del bar de la Cultural i l'arranjament del camí de Pelagalls. Totes les dades per a les empreses i persones interessades es faran públiques en breu i es podran trobar a la Plataforma de serveis de contractació pública de la Generalitat de Catalunya. En aquesta darrera plataforma és on s’han de fer totes les passes administratives i on els interessats han de presentar les seves ofertes.

L’objectiu de l’Ajuntament de Bell-lloc és fomentar que qualsevol empresa local pugui competir en igualtat de condicions amb la resta del sector i que la nova normativa no sigui un impediment per a cap petit empresari. Igualment, per a aquest primer concurs amb tramitació electrònica, el personal de l’ajuntament estarà a disposició de les empreses per a assessorar-les amb totes les consultes o dubtes que els hi puguin sortir durant el procés.

 

Formació específica des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

L’eina “Sobre Digital 2.0” es una solució per a la presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica, que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l’obertura.

Des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’ha cregut convenient organitzar, el proper dimarts 11 de desembre, una formació adreçada particularment a les empreses, autònoms i assessories per tal que coneguin aquesta eina, integrada a la Plataforma de serveis de contractació pública de la Generalitat de Catalunya, per tal que tant les empreses de la comarca com les que treballen amb les entitats públiques de la mateixa, puguin assolir els coneixements necessaris per a poder utilitzar-la i optar a les licitacions pertinents.

La formació estarà encarada bàsicament a la utilització de l’eina, encara que una persona del departament de contractació del Consell Comarcal del Pla d’Urgell també formarà part de la sessió per tal d’aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir sobre tot el procés de Licitació electrònica en general.