Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament establirà un sentit únic al carrer de les Escoles a partir del dilluns 4 de setembre

L’Ajuntament establirà un sentit únic al carrer de les Escoles a partir del dilluns 4 de setembre

La zona escolar i esportiva és un dels punts on es percep més la sensació d’inseguretat degut al gran volum de trànsit rodat que s’hi concentra en determinats moments del dia.

Dins de les responsabilitats de la gestió dels Ajuntaments està la de la regulació del trànsit. Tots som conscients que a Bell-lloc d’Urgell ens queda molta feina a fer en aquest àmbit però aquesta feina serà inútil sense la participació de tots i totes de cadascun de nosaltres.

La zona escolar i esportiva és un dels punts on es percep més la sensació d’inseguretat degut bàsicament al gran volum de trànsit rodat que s’hi concentra en determinats moments del dia i de la setmana. Davant aquest fet i amb l’objectiu de millorar la seguretat de les persones  i regular el trànsit, l’Ajuntament ha decidit establir un sentit únic al carrer de les Escoles a partir del dilluns 4 de setembre. Aquesta mesura és una continuïtat de les mesures que s’han pres en les darreres legislatures i que han augmentat la seguretat.

La regulació del trànsit quedarà tal com es veu a la imatge:

Com a societat ens dirigim cap a un escenari on s’ha de reduir la dependència dels combustibles fòssils i que generen CO2 per tal de millorar la qualitat del nostre medi ambient. Es per això que hem de reduir l’ús dels vehicles a motor el màxim possible i utilitzar medis de mobilitat més respectuosos amb el nostre entorn.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.