Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament organitza un taller d'estratègies per a l'estalvi energètic a la llar

L’Ajuntament organitza un taller d'estratègies per a l'estalvi energètic a la llar

Incidirà en com poder reduir el cost de les factures de llum, gas i aigua.

L’hivern és l'època de l’any on més notem l’augment del cost de les nostres factures, ja siguin de llum, gas i/o aigua. És per aquest motiu que l’Ajuntament organitza, el proper dia 16 de desembre de 11:00h a 13:00h a la Sala Multifuncional, un taller d’eficiència energètica en l’àmbit domèstic, adreçat a tots els públics, per aprendre a aplicar mesures d’estalvi a les nostres llars.

L’objectiu del taller es sensibilitzar i donar recursos analítics i bones pràctiques personals al veïnat del poble per promoure una resposta activa i responsable als actuals reptes ambientals que l’Ajuntament a adoptat adherint-se al PAESC (Pacte d’Alcaldes per l’Energia Sostenible i el Clima) que pretén reduir en almenys 40% les emissions de CO2 a l'any 2030, i així també reduir econòmicament el cost de les factures.

El taller estarà impartit per la Marta Buira (arquitecta) i el Ramon Porta (enginyer), i es recomana a totes les persones que hi assisteixin, portar factures de gas i/o llum, per a poder resoldre'n tots els dubtes.

Cartell Taller d'estratègies per a l'estalvi energètic a la llar