Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament presentarà en assemblea les millores per a les piscines municipals i la Plaça Major

L’Ajuntament presentarà en assemblea les millores per a les piscines municipals i la Plaça Major

El proper dilluns dia 30 d'octubre a les 20:30 hores a la sala multifuncional.

Desprès de fer un balanç dels tres últims anys de les instal·lacions de les piscines i recollir les opinions de les persones usuàries a traves d’una enquesta l'Ajuntament presentarà l’esborrany de les millores en una assemblea oberta, aquest proper dilluns 30 d'octubre a les 20:30 hores, a la sala multifuncional. També exposarà les aportacions fetes pels veïns sobre quin model de plaça volen per la Plaça Major.

En la recollida de millores i opinions de l’enquesta, bona part de la gent aposta per una millora generalitzada de les instal·lacions degut a la seva antiguitat i deteriorament del pas de temps, la millora i ampliació de l’espai de la gespa, l’adequació de la piscina per a que hi puguin accedir persones amb alguna discapacitat física, que el desbordament de l’aigua de la piscina sigui en format de platja, etc. 

La proposta que aporta l’Ajuntament i que ha estat dissenyada pels equips tècnics del Consell Comarcal suposa un seguit de millores com la separació del bar i el recinte de les piscines, la renovació completa de la piscina petita i mitjana, el desbordament a les tres piscines, així com la renovació de canonades i la creació de més espai de gespa i la millora de l’espai d’esbarjo.

A part, l’enquesta ha aportat una lectura del que no són millores materials, com la de fer abonaments familiars i/o descomptes a famílies nombroses o monoparentals, obrir la temporada com a mínim una setmana abans, recuperar els cursets de natació, comprar més gandules… en les que també s’està treballant.

Pel que fa a la Plaça Major, la major part de les aportacions van encaminades a fer-la de vianants i a millorar la circulació de la zona. També és majoritari la incorporació de mobiliari i la millora de la font.

Totes aquestes aportacions es presentaran en l’assemblea de dilluns on a més a més es donarà la veu als assistents per a que puguin dir-hi la seva.