Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / La Caixa promou una recollida extraordinària de llet per al Banc dels Aliments

La Caixa promou una recollida extraordinària de llet per al Banc dels Aliments

Els centres de recollida de la població són l'Ajuntament, Queviures Cesc, Cooperativa de Guissona, Coaliment i l'oficina de Caixabank de la plaça Major.

A Catalunya, 252.000 persones, ateses pels bancs d’aliments, presenten una dieta deficitària en llet. 50.000 d’aquestes persones són menors d’entre 1 i 12 anys, el desenvolupament i el creixement adequats dels quals podrien quedar afectats per aquesta deficiència. Per cobrir les necessitats anuals de llet als bancs d’aliments catalans, calen més de 13 milions de litres, que suposen un litre per persona a la setmana.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per las entitats socials que atenen col·lectius en risc d’exclusió. El 2014, els bancs d’aliments de Catalunya van distribuir 3.069.512 litres de llet.

Davant d’aquesta realitat, l’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa la campanya de recollida de llet en favor dels bancs d’aliments «Cap nen sense bigoti». La campanya inclou una recollida física a les 1.422 oficines de “la Caixa” i centres associats a l’Obra Social ”la Caixa”.

A Bell-lloc, es durà a terme fins al dia 20 de maig als següents centres de recollida: Ajuntament, Queviures Cesc, Cooperativa de Guissona, Coaliment i l'oficina de Caixabank de la plaça Major.