Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / La Diputació i l’Ajuntament de Bell-lloc presenten una denúncia per estralls en mobiliari públic

La Diputació i l’Ajuntament de Bell-lloc presenten una denúncia per estralls en mobiliari públic

Ahir dimarts dia 10 de maig les dues administracions van presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per les destrosses que van patir diferents elements del mobiliari públic el passat dissabte a la nit.

Ahir dimarts dia 10 de maig la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell van presentar una denúncia conjunta davant dels Mossos d’Esquadra per les destrosses que van patir diferents elements del mobiliari públic el passat dissabte a la nit.

Els elements afectats per aquest acte van ser les lluminàries que estan instal·lades a la passarel·la de vianants que creua la via del tren a l’alçada de la carretera de Bellvís. Els responsables van trencar i arrencar les lluminàries amb el consegüent perjudici per tots els veïns de Bell-lloc. A més a més s’hi ha d’afegir el risc que hi havia de patir descàrregues elèctriques fins que els serveis municipals van desconnectar de la xarxa elèctrica els cables que alimentaven aquestes lluminàries.

Aquest acte juntament amb la manipulació d’un contenidor d’escombraries i les destrosses fetes en una casa particular no han pogut deslluir els actes de la Festa Major de Maig que celebràvem aquest cap de setmana.

Si algun veí del poble pot donar alguna informació sobre aquests fets ho pot fer a través de les bústies de suggeriments que hi ha a l’Ajuntament i a La Cultural, presencialment a les oficines de l’Ajuntament o a través de l’apartat “Contacta amb l’Alcalde” del web municipal.