Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / La Fibra Òptica ja arriba a Bell-lloc d’Urgell

La Fibra Òptica ja arriba a Bell-lloc d’Urgell

Per informar als veïns i resoldre dubtes, ahir dijous al vespre es va fer la presentació d’aquest nou servei a la sala multifuncional.

La companyia Adamo, encarregada de donar el servei de fibra òptica a Bell-lloc, ha iniciat aquest mes d'octubre el desplegament gradual de la xarxa al municipi. Dins aquest context, la sala multifuncional va acollir ahir dijous una reunió informativa a càrrec de l'empresa de telecomunicacions i dels representants de l’Ajuntament, adreçada a tothom, i que va comptar amb l’assistència d’una vuitantena de persones.

Entre altres coses, la companyia va explicar que els clients que estiguin interessats en aquest servei d'Internet d'alta velocitat hauran de contactar amb la companyia per a contractar-lo, o serà aquesta qui es posi en contacte amb ells si prèviament s’havien donat d’alta al seu fiberhood (ara ja tancat). Les primeres altes de clients ja s’estan duent a terme i la resta es faran progressivament a mesura que avanci el desplegament previst de finalitzar-se en els propers dos mesos.

Els responsables de l’Ajuntament van voler destacar la resposta veïnal i van celebrar que per fi es desplegui la fibra a Bell-lloc, ja que suposarà una millora en les comunicacions i un impuls a ciutadania i empreses. La instal·lació de la fibra òptica a la ciutat és una iniciativa privada de la companyia Adamo i, en conseqüència, la col·locació del cablejat no té cap cost pel consistori.

Per resoldre dubtes i contractar el servei de fibra, el punt d'atenció al client telefònic d'Adamo a Lleida és el 973 070 800.

Més informació:

https://www.adamo.es/ca/

Telèfon Atenció al client 900 828 800