Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / La preinscripció escolar per educació infantil, primària i ESO, serà entre el 13 i el 22 de maig

La preinscripció escolar per educació infantil, primària i ESO, serà entre el 13 i el 22 de maig

Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial, només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22.

El Departament d'Educació ha anunciat que el període de preinscripció escolar per a Infantil, Primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig de 2020. (A BELL-LLOC, ALUMNES NOUS i ALUMNES DE P3)

Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres, a la web:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Us adjuntem un vídeo explicatiu del procés. La preinscripció telemàtica es farà omplint un formulari de sol·licitud que trobareu a : http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1

 

Un cop feta la sol•licitud per internet, haureu d'enviar un correu a l'adreça de l’escola amb la següent documentació, escanejada o fotografiada:

- Resguard de la sol•licitud.

- DNI dels pares o tutors legals.

- DNI de l'alumne/a o llibre de família.

- Targeta sanitària individual (CATSalut) de l'alumne/a.

Per a les famílies que no puguin fer la preinscripció per internet, la podran fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig a l'edifici de l’escola Ramon Farrerons. Al web de l'escola hi trobareu informació relativa a aquest procediment. En tot cas, si teniu dubtes o voleu demanar cita prèvia, podeu escriure un mail a .

Aquests tràmits són només per l'alumnat nou (P3), o per aquells/es que volen canviar de centre. Per tota la resta, ja s'informarà del procediment de confirmació de matrícula, quan s'escaigui.