Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament adjudica la 4a fase de reforma i ampliació de l'enllumenat exterior

L'Ajuntament adjudica la 4a fase de reforma i ampliació de l'enllumenat exterior

Consistirà en la renovació de punts de llum existents, i la instal·lació de noves unitats al carrer de les Escoles, de Lleida i de la Via Fèrrea.

El passat dimecres dia 5 d'agost, el ple de l'Ajuntament de Bell-lloc va aprovar per unanimitat l'adjudicació de la contractació de la reforma i ampliació de l'enllumenat exterior de Bell-lloc.

Es tracta de la instal·lació de 44 nous punts de llum, inclosos el suports i l’obra civil necessària per a la correcta execució dels mateixos. Aquesta instal·lació d’enllumenat es ja la 4ª fase i té com a objectiu d'actuació reformar les instal·lacions municipals d'enllumenat, il·luminació i senyalització exterior existents per tal de reduir el seu consum d'energia final i les emissions de CO2, mitjançant la millora de la seva eficiència energètica i en conseqüència, la factura de la llum.

L’actuació, adjudicada a l'empresa MUNTATGES LLEIDA, S.A, tindrà un pressupost total de 132.590,40 euros i està finançada entre la Diputació de Lleida (25%), els ajuts FEDER (50% equivalent a 65.962,12€) i els fons propis de l'Ajuntament.

Amb aquesta adjudicació i posterior execució de l'obra és farà realitat un projecte iniciat l'any 2006 que suposarà un pas més en la millora de l'eficiència energètica i sostenibilitat de la xarxa de l'enllumenat a Bell-lloc d'Urgell.

Amb la col·laboració de:

       

                                                              "Una manera de hacer Europa"