Dilluns, 22 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament començarà en breu els treballs d’arranjament per a la millora dels camins

L’Ajuntament començarà en breu els treballs d’arranjament per a la millora dels camins

Es durà a terme amb el subministrament d'àrid reciclat amb marcatge CE, amb la subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya.

Els camins del terme municipal es troben en molt mal estat degut al pas continuat de maquinària agrícola, situació que ha empitjorat darrerament ja que han quedat afectats a causa de les intenses pluges del passat mes de març.

És per aquest motiu, que properament, a principis del mes de novembre, s’iniciaran els treballs d’arranjament per a la millora dels camins.

Els camins afectats seran el camí de d’Alcoletge fins a final de terme municipal, el camí del Riu fins al camí de Bellvís a Lleida, camí de Puigverd i el camí la Plana fins al canal auxiliar.

Les obres consistiran bàsicament en una millora del ferm existent mitjançant les actuacions de  de reperfilat i neteja dels laterals, transport i estesa de l’àrid reciclat i finalment anivellació i compactació de l’àrid reciclat al 98% del proctor modificat.

El contracte, amb un import de 98.331,45 (IVA INCLÒS), es va adjudicar a l’empresa ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS a principis del mes d’agost i compta amb una subvenció de 95.510,86 € de l’Agència Catalana de Residus.