Dijous, 20 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament crea la Xarxa d’Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc d’Urgell

L'Ajuntament crea la Xarxa d’Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc d’Urgell

Un recull de rutes per fer a peu, corrent o en bicicleta amb el punt de sortida al parc municipal.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell a través de les Regidories d’Esports, Medi Ambient i Cultura, i entenent l’esport com a cultura, preservació del medi i activitat de lleure, ha creat la XISC, la Xarxa d’Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc d’Urgell.

Aquesta, és una xarxa d’itineraris entregada a fascicles més o menys trimestrals, que es podran fer a peu, corrent o en bicicleta i que tindran tots com a punt de sortida el parc municipal del carrer la Mina del municipi, al qual anomenarem Km0 del XISC i que s’habilitarà a traves de cartells informatius de la Xarxa. De moment, l'espai arrenca amb 7 rutes publicades però es preveu que en breu s'ampliïn fins a la vintena i amb la intenció d'anar creixent progressivament.

Aquesta Xarxa d’Itineraris ens proposa endinsar-nos en les petites riqueses del nostre municipi, comarca i vegueria. Des de la fauna, la flora i la vegetació, fins als petits llocs on encara hi resten les petjades de la nostra història.

Aquest espai, és un espai obert i tothom pot fer-hi aportacions mitjançant el correu , ja sigui aportant les seves rutes o en forma de suggeriments.

Enllaç al XISC

Enllaç a la pàgina de facebook del XISC