Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament crea l'Espai Jove adreçat als nois i noies de 12 a 18 anys

L'Ajuntament crea l'Espai Jove adreçat als nois i noies de 12 a 18 anys

També serà un recurs per associacions juvenils i entitats de caràcter jove per tal d'augmentar l'associacionisme popular.

L'Espai Jove és un projecte juvenil, creat per l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, que realitzarà una intervenció socioeducativa en els joves. L'objectiu principal és augmentar el nombre d'activitats i serveis a partir de la participació juvenil activa dels nois i noies de 12 a 18 anys.

L'Espai Jove, com a punt de trobada del jovent i dins del context d'inclusió, cohesió i atenció a la diversitat del jovent, serà l'eina per unificar la veu d'aquests duent a terme les seves iniciatives que aportaran accions concretes i col·lectives al municipi en benefici d'aquest i dels seus veïns i veïnes. Al mateix temps, el projecte facilitarà contingut didàctic, educatiu, lúdic i d'oci sa per als joves, partint sempre de les necessitats que interessen i afecten els i les joves, en forma de tallers, xerrades i dinàmiques que els apoderaran permetent-los esdevenir agents transformadors de la societat, íntegrament desenvolupats com a persones, exercint la plenitud dels seus drets com a ciutadans.

Finalment, i no només per als joves esmentats, l'Espai Jove serà un recurs per associacions juvenils i entitats de caràcter jove per tal d'augmentar l'associacionisme popular i crear un potent sentiment de pertinença i orgull a tots els bell-lloquins i bell-lloquines.

La setmana vinent, per la veu pública i les xarxes socials, s'anunciarà una reunió informativa per a totes les persones interessades. Un cop s'hagi dut a terme aquesta, s'obrirà un formulari d'inscripció a les activitats que organitzi l'Espai Jove. Estigueu atents!