Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc contracta dues persones dins del programa "Treball i formació"

L'Ajuntament de Bell-lloc contracta dues persones dins del programa "Treball i formació"

Amb l'objectiu de reforçar les tasques de la brigada municipal i de neteja viària.

Mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal, el qual ha sol·licitat una subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), l'Ajuntament de Bell-lloc ha contractat dues persones dins del programa "Treball i formació". Aquest programa va dirigit a persones aturades de llarga durada o a dones en situació d'atur i té com a objectiu afavorir la contractació d'aquestes a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.


L'Ajuntament va sol·licitar dos llocs de treball per 12 mesos; un es destinarà a reforçar les tasques de la brigada municipal i l'altre a tasques de neteja viària i que millorarà el servei que actualment es presta amb la màquina escombradora dos cops al mes. Un cop finalitzat el procés de selecció que han fet el SOC i el Consell Comarcal, un veí i una veïna de Bell-lloc d'Urgell han començat a treballar dins d'aquest programa.


Per altra banda la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc d'Urgell (IDA) i el Consell Comarcal estan inclosos en el programa Catalunya Emprèn i que té com a objectiu fomentar l'emprenedoria, la formació i la creació de noves empreses. Aquest programa depèn del Departament d'Empresa i Coneixement.

Més informació:
http://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/ambits/foment-de-locupacio/programa/
http://catempren.gencat.cat/ca/inici