Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc, distingit novament com a administració capdavantera a Catalunya en la transformació digital

L'Ajuntament de Bell-lloc, distingit novament com a administració capdavantera a Catalunya en la transformació digital

També ha obtingut, per 7è any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la Qualitat i la Transparència de la Comunicació Pública Local.

L'Ajuntament de Bel-lloc ha estat distingit un any més amb el Segell Infoparticipa a la Qualitat i la Transparència de la Comunicació Pública Local i amb el Reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) com a administració capdavantera a Catalunya en la transformació digital.

En el cas del primer, és el 7é any consecutiu que obté aquest reconeixement, amb pràcticament la mateixa valoració assolida l’any anterior (una mica inferior, fruit de l'exigència i rigorositat amb que s’havia de complir els indicadors) i que ens continua permetent ser el més ben valorat de la província de Lleida pel que fa a municipis de menys de 5000 habitants.

Pels membres de l'equip de govern aquest distintiu demostra que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal a la ciutadania i s'ha mostrat molt satisfet de donar continuïtat a aquesta línia de treball iniciada ja fa anys.

L’acte, per fi presencial, sobre l’estat de la transparència i l’entrega dels guardons va tenir lloc el dia 9 de maig de 2022 a les 17 hores a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

Pel que fa al reconeixement del Consorci AOC, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha estat reconegut amb aquest guardó per 4rt any consecutiu com a municipi Top 10 en la franja de 1001 a 5000 habitants, per la tasca transformadora que ha dut a terme i que es tradueix en un millor servei cap a la ciutadania.

Els Premis Administració Oberta 2021 s'atorguen d'acord amb uns indicadors objectius, l'anàlisi dels webs dels ens i l'ús de determinats serveis de l'AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l'ús dels serveis d'administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

L’alcalde, Ramon Consola, s’ha mostrat molt satisfet de rebre per quart any consecutiu aquest reconeixement i ha volgut destacar la predisposició i implicació de tot el personal de les oficines en l’ús de les noves eines tecnològiques i el foment dels nous serveis a ciutadans i empreses. També ha assenyalat que tot i haver assolit un grau de digitalització que situa Bell-lloc entre els més destacats dels municipis catalans, cal seguir treballant com els darrers anys sempre amb la voluntat de facilitar al màxim les relacions entre ciutadania i Ajuntament.

L’entrega de premis es va fer el passat 3 de maig a les 17.00h al Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Prem aquí per consultar les administracions reconegudes