Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell es reuneix amb la Directora dels serveis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell es reuneix amb la Directora dels serveis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat

Es va parlar de diversos aspectes urbanístics i es va comunicar la preocupació sobre la travessia de la N-II per dins del nucli urbà de Bell-lloc d'Urgell.

El passat dia 10 de gener l'alcalde Carles Palau va tenir una trobada amb la Sra. Dolors Tella, Directora dels servis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat.

En aquesta trobada es van parlar de diversos aspectes urbanístics i es va comunicar la preocupació sobre la travessia de la N-II per dins del nucli urbà de Bell-lloc d'Urgell.

Les característiques d'aquesta travessia i el seu estat actual fan que la circulació dels vehicles que no respecten les normes de trànsit posin en risc als vianants i vehicles que la volen creuar. Els darrers accidents succeïts en els darrers mesos ho posen de manifest.

Arran d'aquesta trobada el dia 23 de gener es va fer arribar tant a la Directora dels Serveis Territorials com al Servei de carreteres de la Generalitat la petició de millora dels passos de vianants existents, la creació de nous passos de vianants i la millora de les mesures de seguretat.

La Sra. Dolors Tella va valorar positivament les mesures proposades des de l'ajuntament.