Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa per normalitzar la lactància materna en els espais públics

L'Ajuntament de Bell-lloc s’adhereix a la iniciativa de l’Associació Amics de la Popa per normalitzar la lactància materna en els espais públics

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els espais públics i privats es converteixin en espais on mare i nadó siguin ben rebuts per alletar el seu nadó.

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell s'ha adherit a la campanya que promou l'entitat "AMICS DE LA POPA" que pretén normalitzar l'alletament matern en els espais públics i/o privats per tal d'integrar a la vida quotidiana aquest fet tan natural i necessari.

L'objectiu és que els espais públics i privats es converteixin en "espais amics de la popa"; llocs on mare i nadó siguin ben rebuts per alletar el seu nadó. Per aquest motiu es posarà el distintiu (adhesiu) a la porta de l'entrada dels diferents edificis i espais públics i d'aquesta manera la mare reconeix i sap que pot entrar a alletar.

Podeu consultar tota la informació a l'adreça: http://www.amicsdelapopa.cat

Veure cartell