Dilluns, 22 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament demanarà subvencions per dur a terme actuacions dins el programa DUS 5000

L'Ajuntament demanarà subvencions per dur a terme actuacions dins el programa DUS 5000

Aquest dilluns, polítics, tècnics i representants de la consultoria contractada van visitar les diferents edificacions sobre les quals es pretén desenvolupar els projectes.

Una de les prioritats dels responsables polítics de l'Ajuntament, sempre ha estat i és, aconseguir el màxim de subvencions i ajudes en benefici del poble. Davant la recent convocatòria del programa DUS 5000, una línia d’ajuts destinada específicament a fomentar inversions públiques que afavoreixin la transició energètica dels municipis de menys de 5.000 habitants amb recursos europeus provinents dels NGEU, l'Ajuntament ha contractat a la consultoria DS CONSULTORES per donar suport real en la gestió dels projectes que sol·licitarà.

El passat dilluns 18 d'octubre, polítics, tècnics i representants de la consultoria contractada van visitar les diferents edificacions sobre les quals es pretén desenvolupar els projectes, que són els següents:

- Rehabilitació de l'edifici de la Costereta com a nou Ajuntament i altres espais de serveis.

- Rehabilitació energètica de l'edifici de la Cultural i instal·lació de plaques fotovoltaiques per generar l'autoconsum elèctric del propi edifici, del centre de serveis i de la Incubadora d'empreses.

- Desenvolupar un aparcament per vehicles mitjançant la reordenació i la regulació del trànsit, un aparcament segur per a bicicletes i una infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics. Adquisició d'un vehicle elèctric per la brigada municipal. Instal·lació de generació elèctrica renovable per l'autoconsum al pavelló municipal pel mateix edifici, escoles, llar d'infants, pista de frontó i magatzem municipal.