Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament endega el 4rt Pla Local de Polítiques de la Dona i d’Igualtat de Gènere de Bell-lloc d’Urgell (2020-2024)

L'Ajuntament endega el 4rt Pla Local de Polítiques de la Dona i d’Igualtat de Gènere de Bell-lloc d’Urgell (2020-2024)

Davant la impossibilitat de fer dinàmiques participatives físicament, es durà a terme una conferència on line i un procés participatiu anònim.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell organitza un parell d’activitats d’importància rellevant vers les dones i la seva igualtat d’oportunitats.

En primer lloc, el proper dissabte 28 de novembre a les 10 del matí i en motiu del Dia Internacional (25 N) per a l’eliminació de la violència contra les dones, la regidoria de l’Àrea de la Dona organitza una conferència on line (mitjançant la plataforma gratuïta TEAMS) amb la Sra. Àngels Revenga, tècnica en polítiques d’igualtat de gènere i coach professional certificada.  La xerrada porta per títol “CONEGUEM LES VIOLÈNCIES MASCLISTES: Com reconèixer i identificar les violències en les seves múltiples manifestacions”.

L'acte és gratuït però cal inscriure's prèviament mitjançant l'enllaç https://cutt.ly/XerradaVG2020

El dia abans de la jornada per la nit, totes les persones inscrites rebran l'enllaç per accedir a la jornada a l'adreça de correu electrònic especificada al formulari.

Veure cartell de la jornada

Accedir al formulari d'inscripció


Inici del procés participatiu

En segon lloc, s'està duent a terme l’inici del procés participatiu del que ha de ser el futur el 4rt PLA DE POLÍTIQUES DE LA DONA I D'IGUALTAT DE GÈNERE DE BELL-LLOC D’URGELL (2020-2024). Aquest Pla local és una eina imprescindible per configurar una política d’igualtat en l’àmbit sociolaboral i expressa el compromís de les persones responsables de la gestió municipal per fer realitat el principi d’igualtat d’oportunitats entre les dones i homes al municipi de Bell-lloc d’Urgell, per fer disminuir o desaparèixer les desigualtats i discriminacions de gènere encara existents.

Atès la pandèmia del la Covid-19 i la impossibilitat de fer dinàmiques participatives físicament, i amb la finalitat de conèixer el context actual en què es troba el municipi, us demanem que participeu de manera anònima en la següent enquesta.

En l'elaboració d'aquest pla necessitem la col·laboració i la participació del major nombre de persones possible.

ET NECESSITEM, DÓNA LA TEVA OPINIÓ, NOMÉS SERAN 5 MINUTS!          

Per tal de facilitar i arribar a la majoria de la població a continuació us deixem l'enllaç a l'enquesta ciutadana en dos formats diferents: per a què pugueu omplir-la online o bé la pugueu descarregar i imprimir i portar-la a la bústia exterior blanca de l’Ajuntament.

Accés a l'enquesta del Pla Local de Polítiques de la Dona i d’Igualtat de Gènere de Bell-lloc d’Urgell (on line)

Accés a l'enquesta del Pla Local de Polítiques de la Dona i d’Igualtat de Gènere de Bell-lloc d’Urgell (en format físic)