Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament obre un llibre de condolences digital

L'Ajuntament obre un llibre de condolences digital

Tothom qui vulgui, podrà publicar un missatge en record de les persones difuntes i expressar el seu sentiment a la família mitjançant un formulari on line.

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha posat a disposició de la ciutadania un nou espai web per tal que tothom qui ho desitgi pugui deixar una nota de condol per les persones que han perdut la vida en les darreres setmanes. Per fer-ho, només cal accedir al formulari on-line on s'hi publica la relació de les persones que han mort des de la declaració de l'Estat d’alarma el passat 14 de març, independentment de la causa de la defunció. La relació s’anirà actualitzant periòdicament amb una vigència limitada aproximada d'uns 3 mesos des de la data de defunció.

Els missatges mai seran visibles per la resta d'usuaris del web i el consistori els lliurarà a la família en qüestió passat uns dies. En el cas que algun difunt no aparegui al llistat del formulari, és perquè ja ha passat el període de vigència aproximat o perquè l'Ajuntament no ha pogut contactar amb cap familiar, a qui sempre es demanarà un consentiment previ.

Si vols enviar una nota de condol, fes click aquí .

L’Ajuntament de Bell-lloc aprofita l'avinentesa per expressar les seves condolences als familiars i amics dels difunts.