Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament organitza una nova jornada gratuïta on-line d'Empoderament Femení

L'Ajuntament organitza una nova jornada gratuïta on-line d'Empoderament Femení

Amb el títol "EMPODERA'T ENVERS LES VIOLÈNCIES MASCLISTES", es durà a terme mitjançant la plataforma Teams el proper dimecres 24 de novembre a les 19'30 hores.

La regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell organitza la Jornada Gratuïta On-line “EMPODERA'T ENVERS LES VIOLÈNCIES MASCLISTES”.

La jornada, oberta a qualsevol persona interessada, es durà a terme mitjançant la plataforma Teams de Microsoft el proper dimecres 24 de novembre a les 19'30 hores. 

OBJECTIUS

Aquesta Jornada es desenvoluparà amb una metodologia activa-participativa de coaching de gènere, amb l’objectiu de descobrir que tu pots, que ets capaç d’expressar-te, de decidir, de canviar, de transformar i de triar com veure i presentar-te davant la vida. Convèncer-te de que tu ets o pots començar a ser una dona: Completa, forta, poderosa, amorosa, harmoniosa i feliç en tots els àmbits de la teua vida: professional, familiar, …” Serà una presa de consciència dels recursos interns cap a l'empoderament femení i l'assoliment d'objectius i projectes personals i professionals.

Les inscripcions gratuïtes a la web https://tinyurl.com/3z3dpu3f

El dia abans de la jornada per la nit, totes les persones inscrites rebran l'enllaç per accedir a la jornada a l'adreça de correu electrònic especificada al formulari.

Veure cartell Jornada Empoderament Dona 24-11-2021