Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament presenta el seu projecte de pressupostos per aquest 2016

L'Ajuntament presenta el seu projecte de pressupostos per aquest 2016

L'objectiu de l'equip de govern és consensuar un document per portar-lo al Ple i poder-lo aprovar amb el màxim consens possible.

El proper dimecres dia 8 de juny a les 21.00h l'Ajuntament de Bell-lloc ha convocat una trobada amb els veïns i veïnes del municipi per donar a conèixer el seu projecte de pressupostos per aquest any 2016.

Aquesta trobada es fa abans d'iniciar les converses amb la resta de grups municipals. L'objectiu de l'equip de govern és consensuar un document per portar-lo al Ple i poder-lo aprovar amb el màxim consens possible.

Tot i la rebaixa d'ingressos prevista, aquest projecte de pressupostos preveu un augment de la partida de subvencions a les associacions i entitats esportives, i manteniment de camins entre d'altres. També contempla la creació de les partides dedicades a participació ciutadana i medi ambient.

Aquest és el projecte de pressupostos ja que el pressupost definitiu és el que sorgirà del procés de negociació amb la resta de forces polítiques present en l'Ajuntament de Bell-lloc.

Pressupost publicitat Despeses 2016

Pressupost Publicitat Ingressos 2016