Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament presenta els resultats dels processos participatius en assemblea

L'Ajuntament presenta els resultats dels processos participatius en assemblea

A partir d'ara el web incorpora un apartat per consultar les campanyes i enquestes populars.

El passat 30 d’octubre de 2017 l’Ajuntament va fer una assemblea per exposar als veïns i veïnes de Bell-lloc d’Urgell el resultat de les enquestes i les propostes de projecte de les piscines municipals i de la Plaça Major, respectivament.

Enquesta per valorar la temporada de les piscines municipals

Pel que fa a les piscines municipals, el regidor d’esports va donar els resultats de l’enquesta feta entre els usuaris de les piscines i que en general demanen millorar les instal·lacions que s’han quedat obsoletes pel pas dels anys. El projecte presentat per l’Ajuntament es divideix en un mínim de tres fases independents entre elles.

La proposta feta va ser ben rebuda pels assistents i van poder fer preguntes sobre els dubtes que els plantejava el projecte.

En una primera fase es renovarà els vasos de les piscines, s’enrajolarà les dues petites i s’augmentarà la zona de gespa, a més a més d’una renovació de canonades i canalitzacions. La segona fase es centraria en la zona tècnica i enrajolar la piscina gran.

Una tercera fase seria plantejar una actuació sobre l’edifici dels vestidors, bar i lavabos. Totes les fases depenen de la recerca de finançament i de la disponibilitat pressupostària per poder dur a terme les obres.

Campanya participativa per triar el projecte de remodelació de la Plaça Major del poble

Les aportacions de la plaça Major ha fet visualitzar quin model de plaça desitgen els veïns i veïnes del poble. La majoria d’aportacions demanen que es converteixi en una zona de vianants i l’Ajuntament treballarà en aquesta línia.

La primera actuació que es farà serà asfaltar de nou la plaça per evitar el seu deteriorament. La segona prioritat serà cercar una solució al problema de l’aparcament ja que en aquesta zona del municipi no hi ha espais que pugin substituir el de la plaça. Una vegada trobat aquest aparcament es tancarà la plaça als vehicles i passarà a convertir-se en una zona de vianants accessible només per als veïns i vehicles de serveis.

Aquesta remodelació comportarà a més un reordenació del trànsit en els carrers Major i del Forn per suavitzar la pressió dels vehicles en la zona.

A partir d'ara el web de l'Ajuntament incorpora un apartat on es podran consultar els processos participatius vigents i els tancats.

Anar a l'espai dels processos participatius de l'Ajuntament