Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament projecta "Las cloacas de Interior" a la sala multifuncional

L'Ajuntament projecta "Las cloacas de Interior" a la sala multifuncional

El documental és el resultat de nou mesos d'investigació i anàlisi sobre les maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior.

El proper dijous 13 de juliol a les 21 hores, a la sala multifuncional, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitza la projecció del documental "Las cloacas de Interior". Aquesta és una altra de les activitats culturals previstes per l'Ajuntament durant l'estiu, que se suma entre d'altres, a la iniciativa "Liceu a la Fresca" o a les xerrades sobre "La memòria del Pla".

"Las cloacas de Interior" és el resultat de nou mesos de feina d'investigació i anàlisi, que acaben destapant per primera vegada un entorn d'il·legalitats i de corrupció en el si del Ministeri de l'Interior.

El treball, dirigit per Jaume Roures, amb guió de Jaume Grau i realització d'Andrea Ferrando, té un gran valor documental gràcies al testimoni de quatre policies que parlen, per primer cop, davant d'una càmera: Marcelino Martín Blas, excap d'Assumptes Interns de la Policia; Jaime Barrado, comissari de policia; José Oreja, sergent de la Guàrdia Civil, i un alt funcionari del Ministeri de l'Interior que ha preferit conservar l'anonimat.

Veure cartell