Divendres, 21 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament publicarà un "diari de confinament bell-lloquí" amb les experiències i propostes dels seus vilatans

L'Ajuntament publicarà un "diari de confinament bell-lloquí" amb les experiències i propostes dels seus vilatans

L'objectiu és plasmar en un llibre, textos i imatges de la vida quotidiana dels bell-lloquins i bell-lloquines des que es va iniciar aquest estat d'alarma.

La quarantena ha modificat la nostra manera de treballar, de relacionar-nos amb els companys i companyes, de gestionar la vida familiar.. de viure, en general. D'un dia per altre, hem hagut de canviar els nostres hàbits i estratègies per fer que tot continuï funcionant i acostumar-nos a oferir i rebre l'afecte des de la distància.

Amb l'objectiu de plasmar la vida en confinament de tots els bell-lloquins i bell-lloquines, l'Ajuntament de Bell-lloc recollirà escrits, imatges i qualsevol altre tipus de propostes dels seus vilatans, per editar un "diari de confinament bell-lloquí". Textos i fotografies de la vida quotidiana dels bell-lloquins i bell-lloquines des que es va iniciar aquest estat d'alarma, on els protagonistes siguin els veïns i veïnes de Bell-lloc d'Urgell i les seves històries humanes en aquests temps excepcionals.

Podeu enviar les vostres propostes, experiències, fotos, etc, a l'adreça