Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament s'adhereix al manifest de l'ACM del Dia Internacional de la Dona

L'Ajuntament s'adhereix al manifest de l'ACM del Dia Internacional de la Dona

El proper divendres 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona per reivindicar el feminisme, denunciant el sexisme.

El proper divendres 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona per reivindicar el feminisme, denunciant el sexisme.

El Dia Internacional de la Dona es un moviment que lluita pels drets, la igualtat i la justícia de les dones. L'assetjament sexual, la violència i la discriminació contra les dones .

Cal seguir lluitant perquè se'ns reconegui els nostres drets iguals als de l'home. Volem ser-hi per decidir, volem ser-hi per ser la veu i el referent del conjunt de la societat.   

Lluitem perquè el nostre esforç ens farà millor com a societat i perquè el nostre camí desbrossarà el de les nostres filles.

Lluitem perquè es just, perquè tenim raó i perquè juntes hem d'aconseguir sumar i sumar per arribar a ser una societat digna i sense complexes.

Per aquest motiu l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell es suma a tots els actes que es realitzaran en motiu del Dia Internacional de la Dona.

Veure manifest ACM Dia Internacional de la Dona 2019

" ENCARA HI HA DONES QUE TENEN POR DE SER ELLES MATEIXES, D' EXPRESSAR LES SEVES OPINIONS, DE MANIFESTAR-SE DAVANT EL MON , POTSER PERQUÈ SE SENTEN ATACADES PEL SEU ENTORN I PREFEREIXEN ADAPTAR-S'HI, PERQUÈ, AVUI DIA, MANTENIR UNA ACTITUD CRITICA I REFLEXIVA, NO SÓN COSES FÀCILS " .

( Montserrat Roig )