Divendres, 14 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Nous contenidors per llençar les càpsules monodosis de cafè

Nous contenidors per llençar les càpsules monodosis de cafè

Els bell-lloquins i bell-lloquines ja podran portar les càpsules d'alumini i de plàstic al hall de l'Ajuntament en l'horari d'oficina habitual.

Les càpsules de cafè usades són un residu molt habitual a les nostres llars. Fins ara a la comarca no es comptava amb cap punt de recollida d'aquest residu i, per tant, s'havia de llençar al contenidor de rebuig (o separar el marro de cafè i l'envàs i dipositar-los cadascun al contenidor corresponent).

Amb la intenció de facilitar-ne la seva correcta gestió i evitar que vagin a l'abocador o que es llenci tota la càpsula erròniament als contenidors de selectiva, l'Ajuntament de Bell-lloc s'adhereix al conveni amb el Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, mitjançant el qual aquest segon facilita dos contenidors ubicats en algun equipament municipal.

A partir d’ara, tots els bell-lloquins i bell-lloquines podran portar les càpsules d’alumini i de plàstic als contenidors específics per a aquests residus, ubicats al hall de l'edifici consistorial, en l'horari habitual d'obertura al públic (de dilluns a divendres de 8 a 15 hores).