Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Obert al trànsit el pas superior sobre el ferrocarril a Bell-lloc d’Urgell

Obert al trànsit el pas superior sobre el ferrocarril a Bell-lloc d’Urgell

S'ha eixamplat la calçada i es fa un pas per a vianants.

Avui dijous, 24, s’obre al trànsit amb restriccions el pas superior sobre el ferrocarril a Bell-lloc d’Urgell de la carretera LV-3311, que va de Bellvís a Bell-lloc, on la Diputació de Lleida hi està fent obres que ja es troben en la seva fase final.

La millora contempla l’eixamplament del tauler de pas de la calçada per a vehicles, que passarà dels 7,20 metres actuals a 8,10 metres d’amplada. A més, incorpora una passarel·la per a vianants adossada a l’estructura actual, de 2,06 metres d’amplada, per millorar les condicions de pas dels vianants que utilitzen la infraestructura per accedir a les urbanitzacions situades a ambdós costats del ferrocarril. Part de les obres a l’estructura es van executar en horari nocturn per qüestions relacionades amb la seguretat de la línia ferroviària, d’acord amb l’autorització atorgada per ADIF.

Ara només resta finalitzar el lateral de la passarel·la de vianants on se seguirà treballant amb les corresponents proteccions fins a la finalització de la totalitat de les obres.

El pressupost d’aquesta obra ascendeix a la quantitat de 529.313 euros.