Dilluns, 22 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Obert el termini per optar a l’explotació dels serveis del bar piscines municipals i cafeteria del pavelló

Obert el termini per optar a l’explotació dels serveis del bar piscines municipals i cafeteria del pavelló

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 2 de juny.

L’Ajuntament informa que s’ha obert el termini per presentar ofertes per l’explotació dels serveis del bar piscines municipals i cafeteria del pavelló poliesportiu municipal.

Fins a l’actualitat el concurs era únicament del bar de les piscines municipals per la temporada de bany i de durada anual, però vist el funcionament dels darrers anys i observant la necessitat de donar el servei de cafeteria els caps de setmana de tot l’any al pavelló poliesportiu, s’ha cregut convenient unificar els dos contractes en un de sol amb l’objectiu de millorar la prestació del servei públic i de fer-lo més atractiu als possibles licitadors. La ubicació del bar de les piscines i de la cafeteria del pavelló, tots dos a dins de l’espai del Complex Esportiu Ignasi Miquel, fa pressuposar que la millor opció és la licitació conjunta dels dos serveis.

Així doncs, els dos contractes es complementen ja que l’obertura del bar de les piscines és entre el 15 de juny i el 15 de setembre de dilluns a diumenge, i el de la cafeteria del pavelló és des del 1 de setembre fins al 31 de juny. Aquest fet li dona al licitador una major estabilitat al no dependre de l’estacionalitat alhora de tenir ingressos.

Per altra banda l’Ajuntament garanteix que durant la celebració dels partits que els diferents clubs esportius duen a terme els caps de setmana hi hagi alguna persona responsable que tingui cura de les instal·lacions municipals, i el sistema escollit permetrà que l’Ajuntament no hagi de destinar personal propi a aquestes tasques. Personal que seria de nova creació i que en el marc actual de control de la despesa pública no es pot justificar.

El termini per presentar les ofertes, a les oficines de l'Ajuntament, finalitza el dia 2 de juny de 2017 a les 14.00h. El cànon s’ha establert en 500€ + IVA a l’any i la durada del contracte serà de 2 anys prorrogable de forma expressa en 2 més.

Podeu consultar el plec de clàusules administratives particulars per les quals s'ha de regir aquesta convocatòria, al Perfil del Contractant d'aquest mateix web.