Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Oberta la inscripció al Casal d'Estiu 2016

Oberta la inscripció al Casal d'Estiu 2016

Cal apuntar-se a les oficines de l'Ajuntament de Bell-lloc fins al dilluns dia 20 de juny com a data límit.

Com cada any, coincidint amb l'arribada de les vacances estivals, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell organitza una nova edició del Casal d'Estiu. Aquest espai, destinat a nens i nenes on es desenvolupen activitats lúdico-educatives adaptades a l'edat dels infants, ofereix un ampli ventall d'activitats, coordinades per monitors titulats experts utilitzant com a eina base l'educació, el joc i l'expressió.

Podran participar-hi tots els nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Com a novetat d'enguany, conjuntament amb l’AMPA s'ha cregut convenient oferir el servei de menjador durant l’època de vacances d’estiu menys l’agost) pels nens i nenes del casal. Aquest servei el gestionarà directament l’AMPA i per tant el pagament dels “bons de 5 dies” d’aquest servei s’ha de realitzar mitjançant el compte d’aquesta entitat. Per utilitzar el servei de menjador, s’hauria de notificar a la directora del casal com a màxim el divendres anterior a la setmana d’estada del nen o la nena al casal.

Per gaudir d'aquestes vacances diferents i divertides al nostre municipi, cal apuntar-se a les oficines de l'Ajuntament de Bell-lloc fins al dilluns dia 20 de juny com a data límit.

Per saber els horaris, preus i obtenir més informació en general, podeu consultar el programa sencer en format pdf, en el següent enllaç:

Díptic informatiu + Full d'inscripció Casal d'Estiu 2016