Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Ple extraordinari de l'1 de febrer de 2017

Ple extraordinari de l'1 de febrer de 2017

Degut a un mal funcionament del micròfon, hi ha hagut problemes per enregistrar l'àudio i alguns fragments no s'escolten correctament.

Degut a un mal funcionament del micròfon, hi ha hagut problemes per enregistrar l'àudio i alguns fragments no s'escolten correctament. Demanem disculpes per la incidència.

El dimecres dia 1 de febrer de 2017 va tenir lloc un Ple extraordinari amb el següent ordre del dia:

1er. Aprovació definitiva, si s’escau, de la modificació del pressupost 2016 mitjançant transferències de crèdit i resolució de les al·legacions.

L’Alcalde llegeix la proposta d’acord i informa que degut a la presentació d’una al·legació presentada durant el període d’exposició pública pel grup municipal de CDC s’ha de tornar a debatre aquesta modificació que ja es va aprovar provisionalment en el Ple de l’1 de desembre de 2016.

El grup municipal de CDC justifica la seva al·legació en el fet que la despesa feta els darrers anys en la partida de Manteniment de parcs i jardins, mai havia arribat als imports que es demanen en aquesta modificació i afirmen que par part de l’Alcalde hi ha hagut poc control de la despesa. També mostren el seu desacord amb l’informe de la secretaria/intervenció relatiu a la legalitat de la presentació d’al·legacions per part dels grups municipals.

L’Alcalde exposa el seu parer sobre l’al·legació presentada pel grup municipal de CDC i justifica les despeses realitzades entre altres motius en que els pressupostos que està gestionant l’equip de govern actual no són els que ells van presentar per la seva aprovació. En aquests projecte de pressupostos ja hi havia un increment de les partides que s’ampliaven amb aquesta modificació.

Tot i que els informes afirmen que l’al·legació no s’hauria d’admetre, l’Alcalde ha decidit estimar-la ja que es coneixedor que la majoria de regidors no aprovarien la modificació en cas contrari.

El punt s’aprova:

                A favor 6: 5 CDC + 1 PP

                En contra 5: 5 BM-AM

 

2on. Aprovació, si s’escau, del reconeixement extrajudicial de crèdits núm. 1/2017

En aquest punt es debat si els 8.372,53€ que no s’han aprovat en la modificació del punt 1r. Es poden comptabilitzar al pressupost del 2017.

El grup municipal de CDC explica el seu vot d’abstenció i que les regidores Montse i Rosa hi votaran en contra. També manifesten els dubtes que els hi provoca la gestió econòmica que està fent l’actual Alcalde.

L’equip de govern justifica aquestes despeses en que hi ha hagut factures que abans s’imputaven a la partida de subvencions i ara s’imputen a la de Manteniment de parcs i jardins, això unit a que el pressupost vigent és el prorrogat del 2015 ha provocat entre d’altres factors la modificació de crèdit del punt 1r i aquest reconeixement extrajudicial de crèdit que ara es debat. L’estalvi generat en altres partides ha permès realitzar més despesa en les que ara es debaten.

El punt s’aprova:

                A favor 6: 5 BM-AM + 1 PP

                En contra 2: 2 CDC

                Abstencions 3 : 3 CDC