Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Publicades les bases de participació al 16è Concurs de Cartells i a la Mostra d'engalanament de carrers i façanes de la Festa Major

Publicades les bases de participació al 16è Concurs de Cartells i a la Mostra d'engalanament de carrers i façanes de la Festa Major

La data límit per lliurar les obres serà dilluns 12 de setembre i hi haurà premis en metàl·lic de 150, 100 i 50 euros per als 3 primers classificats.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha convocat i publicat les bases de participació al 16è Concurs de Cartells i a la Mostra d'Engalanament de Carrers i Façanes de la Festa Major de Setembre 2022.

Pel que fa al Concurs de Cartells, els participants han de fer arribar, amb data límit el dia 12 de setembre de 2022 i en un suport rígid vertical DIN A4 (29'7 cm d'alt x 21 cm d'ample), un disseny, original i inèdit. També caldrà adjuntar un CD amb l'arxiu en format gràfic corresponent. En el cas que no s'hagi dissenyat per ordinador, caldrà adjuntar el CD igualment amb el cartell escanejat, preferiblement en format Tiff o Jpg, i en una resolució de 300ppp.

És requisit indispensable que el disseny inclogui les frases "Festa Major de Bell-lloc d'Urgell" i "Del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2022".

El Jurat estarà format per artistes locals, professionals del disseny gràfic, representants de l'Ajuntament i membres de la comissió de festes, que en cap cas podran presentar-se al concurs. Es  valorarà la inclusió en el disseny d'algun motiu al·lusiu al municipi de Bell-lloc d'Urgell.

Cal destacar que, a l'igual que en les darreres edicions, la participació queda limitada només a bell-lloquins i bell-lloquines empadronats/des al municipi.

Podeu consultar les bases de participació al concurs i les de la mostra d'engalanament de carrers i façanes, clicant als següents enllaços:

Bases de convocatòria XVI Concurs de cartells Festa Major de Setembre 2022

Bases Mostra d'engalanament de carrers i façanes Festa Major Setembre 2022